MISTER WOK ANTWERPEN - SLEUTELSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mister Wok Antwerpen - Sleutelstraat. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 22:12 Halve potjes vullen! Zo gaan jullie rap rijk worden!
28 dec 2022 om 22:30 The order had egg (fact that was not mentioned on the website) in it, almost no vegetables, no soy sauce or spices.
28 dec 2022 om 16:38 I order wok with drink, but it come with out drinks!!! For me it is important! but for your restoran looks like not important!
1 dec 2022 om 14:13 Geen loempia's gekregen bij de bestelling, hoewel dit wel besteld was (studenten menu). Noedels waren ook niet lekker. Bezorger was vriendelijk
21 nov 2022 om 14:24 de noedels waren te zout de loempia hadden een zeepsmaak ...
14 nov 2022 om 20:59 Lekker eten en snelle levering :)
3 nov 2022 om 21:13 Ik had een wok besteld en pikante saus. Hot asia om exact te zijn. Deze hebben ze niet meegegeven ik heb dit besteld en betaald. Ik bel even naar de zaak en hun antwoord was, JA OK MAAR WAS HET DUUR? WIJ LEVEREN HET NIET! Super onprofessioneel
1 nov 2022 om 20:21 - het gerecht met de rijst was verbrand (niet echt om te eten dus), rest was lekker + geen mini loempia gekregen.
25 okt 2022 om 10:18 We bestellen hier vaker, en het is zoals altijd hartstikke lekker + de portie is echt ruim voldoende. Helaas is dit voor ons als de 2e keer dat er geen mini loempia’s geleverd worden bij de studenten box :( Helaas
6 okt 2022 om 14:58 Het eten was eetbaar, maar had weinig smaak geen bestek geen servet
4 okt 2022 om 10:23 Tracker zoals het hoorde. Het eten was eetbaar, maar had weinig smaak. Wel voldoende scampi's.
30 aug 2022 om 21:31 Top service, top eten!