MISTER WOK ANTWERPEN - SLEUTELSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mister Wok Antwerpen - Sleutelstraat. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 14:24 de noedels waren te zout de loempia hadden een zeepsmaak ...
14 nov 2022 om 20:59 Lekker eten en snelle levering :)
3 nov 2022 om 21:13 Ik had een wok besteld en pikante saus. Hot asia om exact te zijn. Deze hebben ze niet meegegeven ik heb dit besteld en betaald. Ik bel even naar de zaak en hun antwoord was, JA OK MAAR WAS HET DUUR? WIJ LEVEREN HET NIET! Super onprofessioneel
1 nov 2022 om 20:21 - het gerecht met de rijst was verbrand (niet echt om te eten dus), rest was lekker + geen mini loempia gekregen.
25 okt 2022 om 10:18 We bestellen hier vaker, en het is zoals altijd hartstikke lekker + de portie is echt ruim voldoende. Helaas is dit voor ons als de 2e keer dat er geen mini loempia’s geleverd worden bij de studenten box :( Helaas
6 okt 2022 om 14:58 Het eten was eetbaar, maar had weinig smaak geen bestek geen servet
4 okt 2022 om 10:23 Tracker zoals het hoorde. Het eten was eetbaar, maar had weinig smaak. Wel voldoende scampi's.
30 aug 2022 om 21:31 Top service, top eten!
30 aug 2022 om 2:35 Geen
10 aug 2022 om 19:39 Hoe komen ze aan de goede recensies? Het was echt niet goed. De porties zijn superweinig!
7 jul 2022 om 21:37 Bestelling was mislukt vanwege drukte en uitzonderlijk tekort aan personeel, toen ik had gebeld hierom werd het meteen opgelost. Achteraf de bestelling opnieuw bereid en geleverd, deze keer was het volledig in orde met dank aan de verantwoordelijke.
6 jul 2022 om 17:19 Wel zeer weinig eten voor veel geld ! Spijtig. Voor de rest is alles perfect .... Mvg Fatima